Mistä uusi hallituksen jäsen?

Kevään hallitushaut käyvät kuumimmillaan. Yritykset ovat havahtuneet siihen, että ulkopuolisen hallituksen jäsenen ja puheenjohtajan haussa paras kärki on haluttu osaaminen, kompetenssi ja kokemustausta. Tuttavan vinkkaaman ”hyvän tyypin” aika on ohi, se nyt vain ei kerta kaikkiaan enää riitä. Vaatimukset ja paineet liiketoiminnan kehittämiseksi ja uudistamiseksi vaativat vakavammat keinot. Tähän haasteeseen vastaa ammattimaisesti ja tehokkaasti tehty hallitushaku, perustuen kovatasoiseen hallitustyön osaajien hakukantaan ja äärimmäisen ammattimaiseen haun läpivientiin.

Asiakkaamme kertovat:

”Valinta viimeisten kandien välillä oli todella vaikeaa, lopulta siis mahdotonta. Otimmekin kaksi uutta hallituksen jäsentä ja olemme todella tyytyväisiä”

”Profiilin määrittelyssä kriittisten menestystekijöiden tunnistaminen pakotti miettimään liiketoimintaa ja tulevaisuutta ihan uudella tavalla. Se oli kyllä hyödyllistä ja nyt hallituksen miehitys toimii.”

”Perheyrityksessä ulkopuolisen hallituksen jäsenen valinnassa on monenlaisia tärkeitä seikkoja. Nekin otettiin fiksusti huomioon ja asioista saattoi puhua avoimesti.”

”Näin nopeasti, näin täsmällisen osuvia ehdokkaita ja näin monta!”

”Keskustelut kaikkien ehdokkaiden kanssa olivat antoisia. Vaikka kaikki ehdokkaat vastasivat vaatimuksia, olivat he kaikki persooniltaan erilaisia.”

”Hyvä prosessi, ammattimainen ja tehokas. Koko ajan tiesimme missä mennään ja kaikki hoitui sovitusti.”

”Vaikka edettiin nopeasti, aikaa oli varattu myös pohdinnoille ja keskusteluille. Kiireen tunnetta ei tullut missään vaiheessa.”

Tästä Lentokorkeus podcastiin: Lentokorkeus -podcast, vieraana Markus Tykkyläinen Lumme Energialta | InHunt Group – YouTube

Kirjoittaja Tarja Ilvonen CEO, Johtaja Board Competencies InHunt Boards Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *