Hallitushaut

InHuntin tapa löytää uusi hallituksen jäsen perustuu Hallituspooliimme ja suorahakuun sekä toimintamalliin, jonka lähtökohtana on olemassa olevan osaamisen kartoitus. Sen pohjalta määritämme yhdessä uuden jäsenen halutun profiilin. Ehdokkaat ovat varmistetusti myös hallitustyön vaatimusten mukaisia ja soveltuvat juuri kunkin hallituksen nykyiseen ja tulevaan tapaan toimia, tukien haluttua kehitystä hallitustyöskentelyssä.

Ota yhteyttä

Hallitusammattilaiseksi

Yhtenä hallitushakujemme kulmakivenä on InHuntin oma Hallituspooli. Hallituspoolistamme löytyy jo nyt yli tuhat kovan luokan osaajaa ja pooli kasvaa joka päivä.

Mikäli olet itse kiinnostunut kehittämään suomalaisia yrityksiä ja sinulla on näihin annettavaa, jätä tietosi meille alta löytyvän linkin kautta ja voi hyvinkin käydä niin, että tulet pian saamaan meiltä viestin ja esittelyn yrityksestä, jonka hallituksella olisi käyttöä juuri sinun osaamisellesi.

Hae Tästä

Advisory boardit

Advisory Board on ryhmä asiantuntijoita, jotka tukevat yrityksen johtoa ja/tai hallitusta strategisen tason neuvonantajina. InHunt Boards on luonut tehokkaat toimintamallit joiden avulla sekä yritys että neuvonantaja hyötyvät toiminnasta parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat sopivan toimintamallin oman Advisory Boardin käynnistämiseksi ja johtamiseksi kuluitta.
Huom! Kauppakamarin uusi Hyväksytty Advisory Board -jäsenen HAB-sertifikaattikoulutus perustuu InHuntin toimintamalleihin.
Lisäksi halutessasi tuemme sinua myös parhaiden neuvonantajien löytämisessä Advisory Boardisi jäseniksi.

HAB-sertifikaattikoulutukseen tästä

Leader’s Pit Stop

InHunt Leader’s Pit Stop on palvelu, jossa tarjoamme johtajalle tehokkaat ja laadukkaat varikkopysähdykset. Tarkistamme kanssasi suunnan, vauhdin ja tekniikan. Tutkitaan sitä, mitä juuri nyt tarvitset voidaksesi jatkaa vahvana kisassa. Nämä tärkeät pysähdykset varmistavat laadukkaan etenemisen ja lisäävät johtamistehokuuttasi.
Palveluksessasi InHuntin ammattimainen Pit Stop Crew – joukko coacheja, valmentajia ja sparraajia. Etsimme juuri sinun tilanteeseesi soveltuvan tiimin tai yksittäisen huippuosaajaan.

Ota yhteyttä